Loopbaanadvies

Een toenemend aantal jongeren en (jong) volwassenen zit thuis zonder perspectief. Dit heeft niet altijd te maken met niet willen. Soms weet iemand zelf niet meer wat hij/zij wil, (aan) kan en nodig heeft of is omscholing nodig om de kans op leuk en passend werk te vergroten. Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met kwetsbare jongeren en (jong) volwassenen voor diverse gemeentes en specialistische ervaring op het gebied van begeleiding van (dreigende) thuiszitters en voortijdig schoolverlaters. 

Munks is gecertificeerd om te werken met de e-assessments Educatiemeter, Prowijzer en Werkwijzer van de DilemmaManager methode. Dit is een methode die zicht geeft op (beroeps) interesses, kwaliteiten, valkuilen en de huidige mentale balans. Als werk of scholing niet haalbaar is, begeleiden wij naar een leuke en passende dagbesteding.

De tarieven van een studiekeuze en loopbaan advies variëren, dit is afhankelijk van de duur van het traject. U kunt een offerte aanvragen via het contactformulier of u kunt ons bellen of mailen.Positieve ervaring: ‘Munks heeft mijn zoon veel inzicht gegeven in wat hij (aan) kan en leuk vindt om te doen. Wij kunnen hem hier echt verder mee op weg helpen om een passende opleiding te vinden’.